Коуди Уокър заема мястото на Пол в Бързи и яростни 7?

Братчето на Пол, Коуди Уокър може да заеме мястото му в Бързи и яростни 7, твърдят слухове из световните медии. Уокър почина при автомобилна катастрофа в Калифорния на 30-ти ноември. Оттогава почитателите на поредицата се питат какво ще се случи със седмия филм, който в момента е в процес на заснемане. След поредица от нелепи и не чак толкова предположения, последната версия е, че сцените с участието на героя на Пол ще бъдат заснети от по-малкия брат на актьора - Коуди Уокър, който и преди е се е снимал във филмови продукции като каскадьор.

Феновете посрещнаха със смесени чувства новината. Младият Уокър определено напомня като външност популярния си батко. Освен това, продуцентите обясняват, че сцнарият ще претърпи промени. Кадрите с Коуди ще бъдат „амбалажни“ – т.е. ще послужат за монтиране на определени сцени, без да показват лицето на актьора в близък план. За кадрите от близо ще се погрижат монтажистите по време на обработка на суровия материал.

Все още не е ясно дали такова предложение е направено на Коуди Уокър, но източниците в продуцентската къща са оптимистично настроени, че малкото братче на Пол ще се съгласи да участва в снимките в чест на батко си. Работата по продукцията за момента е спряна. Очаква се снимките да продължат през януари. Дотогава ще знаем със сигурност какво са измислили продуцентите.