Дядо спечели секс награда - почина преди да я получи

Осемдесет и шестгодишният Джони Орис може посмъртно да се сдобие с титлата карък на годината

Достолепният старец бил записан за участие в телевизионната надпревара „Да уредя дядо със секс” от своя обичлив внук Ед (49 г.), който искал да достави неизпитано до момента плътско удоволствие на прародителя си, пише Новинар. Съпругата на Джони починала преди 11 г. и верният вдовец не бил докосвал чужда жена в живота си. Шансът кацнал на ревматичното рамо на Орис през октомври, когато той спечелил незабравима нощ с две изкусителни мадами по избор. Момичетата от наградния фонд се трудели като жрици на любовта в известния законен бардак в щата Невада „Бъни Ранч”.

Дядо Орис прелетял стотици километри от Илинойс, подбрал двете си партньорки и тръпнел в очакване за платеното рандеву. Във фаталната вечер той предупредил двете си изкусителки Кареса и Ванити, че ще иде при тях към 21 часа, но преди това ще се подкрепи с вкусен стек за прилив на сили. За зла участ преди да изконсумира наградата си, дядо Джони се задавил със сочна месна хапка и се гътнал преди да е разгромил между чаршафите нощните пеперуди.

И понеже в живота нищо не се губи – внукът Ед получил правото да се възползва от наградата. От уважение към покойника той преценил, че „би било странно” да използва неговите проститутки и се отдал на ласки с друга засукана мадама от греховното ранчо.