Алекс Колев за SL: Следя какво става в Левски, но не съм се предлагал

"Все пак бих играл на "Герена", каза младият нападател на Геел

Младият нападател на белгийския втородивизионен Геел Александър Колев заяви ексклузивно пред Sportonline.bg, че с удоволствие би се завърнал в Левски.

Той обаче дебело подчерта, че в никакъв случай, не се е предлагал на "Сините", както се тиражите в столичните всекидневници през последните няколко дни.

Усилено се говори, че Антони Здравков и Христо Йовов имат интерес към младия нападател, който се представя много силно за белгийския тим.

"Никой не ме е търсил, не знам от къде се появи този интерес. Аз искам да се развивам и ако имам възможност да направя това в Левски, тогава бих се завърнал в България", заяви Колев.

"В момента честно казано не мисля много за трансфер. Много ще се радвам, ако излезе нещо, но в момента моята цел е да се представям на ниво и да се концентрирам върху изявите си за клубния ми отбор".

"Разбира се, че мечтая да стана част и от мъжкия национален отбор. Това ми е мечтата още от 6-годищен, когато започнах да играя футбол. Трябва обаче да си извоювам това право".

"Имам договор за още година и половина с отбора ми и по принцип има предпоставки да заиграя в друга държава, но както вече казах в момента това нещо не ми е цел".

"Пак искам да подчертая, че информациите, че съм се предложил на Левски, са пълни глупости. Не познавам никой от отбора. Това, че всеки мач ги гледам и чета какво става в отбора не означава, че се предлагам", завърши Колев.