Две болни деца чакат любов тази вечер (ВИДЕО)

Виж съдбите на 5-годишната Божидара с ДЦП и Алекс с аутизъм

Две болни деца от Пловдив имат нужда от помощ, за да живеят по-добре.

Фондация "Светът на Ерика" организира благотворителен концерт "Усмивки за Алекс и Дари", който ще се проведе днес от 18:30 часа в Концертна зала на Държавна опера – Пловдив.

Събраните средства ще помогнат на две семейства от Пловдив, които ежедневно се борят за  бъдещето на децата си – 5-годишната Божидара Георгиева с диагноза Детска церебрална парализа и Алекс Колев на 7 години с Аутизъм.

Парите ще се използват за покриване на разходи за физиотерапия, рехабилитация, логопед, психолог, ресурсен учител, арт терапия и плуване.

Ето повече за съдбите на децата:

 

 

 

В концерта ще се включат младите пловдивски таланти от "Нов Музикален Център" с вокален педагог Георги Симеонов, танцьорите от Street Dance School "The Center". Специални гости на събитието ще са Цветелина Янева, JJ и Богдана Петрова, които ще пеят благотворително за каузата. Билетите са по 8 лева и могат да се закупят от касата на Концертна зала.

Администрацията на район "Централен" ще се присъедини към благородната кауза чрез закупуване на билети.

Билети на касата на Концертна зала (бивш партиен дом) – вход 8 лв.

Дарителска сметка:

Фондация „Светът на Ерика”

IBAN: BG37 UNCR 7000 1520 9286 55, BIC: UNCRBGSF

Основание: Божидара Георгиева и Алекс Колев

Подкрепете нуждаещите се деца и техните семейства.

Над 17 000 лева са средствата, събрани от изявите на певците, подпомогнали през годините деца без родителска грижа, клиника по детска онко-хематология към УМБАЛ "Св. Георги" и деца, болни от диабет.