Кметът Николов с емоционално пожелание към бургазлии

2013-та беше добра година за Бургас, каза градоначалникът

Кметът Димитър Николов написа емоционално новогодишно пожелание в аванс до бургазлии в социалната мрежа фейсбук. Ето какво написа градоначалникът в профила си:

 В навечерието на Коледа и Нова година искам още веднъж да ви пожелая най-хубавите неща – здраве, любов, щастие, разбирателство и парите винаги да ви стигат!

Това е най-хубавото време за всички семейства, защото имаме време, желание и настроение да сме заедно, да си припомним случилото се през последните 12 месеца, да си разменим подаръци и да се заредим с енергия за новите предизвикателства. Стига толкова работа, нека обърнем поне малко внимание на любимите си хора!

2013-та беше добра година за Бургас, но не след дълго тя ще отиде в историята. Нито лошите, нито хубавите неща, случили се през нея, ще се повторят някога по същия начин. Лично аз гледам смело към следващата година, защото усещам вашата добра енергия и вярвам, че можем да се справим с всичко! Обичам вас и града си! Горд съм, че съм бургазлия! Весела Kоледа и Честита нова година в аванс!