Тържествено приключване на мирните протести

Протестиращи ще отбележат „тържественото приключване на мирните протести“ на 10 януари

Протестиращи смятат, че това правителство вече е доказало, че няма да си иде с добро и за това е време мирните протести да приключат.

Ето какво е описанието на събитието „Тържествено приключване на мирните протести“ във фейсбук:

„Примирихме се. Това правителство няма да си тръгне с добро. Ще трябва да запретнем ръкави и да свършим работата. Отлагахме 200 дни... или пък 20 години... или пък 70 години... На 10 януари ще направим каквото беше нужно, така че България няма да има повече престъпна власт. Вече тях ще ги е страх от нас.

Малко по- късно създателят на събитието във Facebook написа следното:

"Извинявам се. Редно е и всеки от вас, които ми се вързахте на акъла да бъхтим мирно и стилно всяка вечер само повиквайки понякога да се извини също. Идваха хора и ние казваха "така няма да стане, комунист се гони с тупаници и ритници", а ни си вярвахме че ще намерим някакво чувство за срам у тия морални дебили, че вече сме в европа. Вижте какво става в Украйна. За тяхните комуноиди и свършеното от украинците не спря порива им за крадене. Нужно е София да стане една идея по- страшна от Киев.
На 10ти януари провокатори няма да има. Няма РБ, ГЕРБ, Зелени, Бареков... Те не са тема за разговор, не са това което ще коментираме. На някои от тях ще им се падне да са следващите изритани ако започнат да крадат. На 10ти януари сме единни. Връщаме си държавата заедно. Не го ли направим на 10ти ще ни се наложи и ние да се извиняваме на децата ни, че не сме свършили работата както трябваше още 89та да бъде завършена.
"