Елза Парини и Николета на маса

В Празничното издание на Николетиното предаване гостуват Емануела, Елза Парини, Миглена Ангелова и Пацо

Тази събота, 28-ми декември, в най-бляскавия парти сезон на телевизионния таблоид, Николета Лозанова събира на една маса най-устатите знаменитости. Миглена Ангелова, Емануела, Панайот Кючуков – Пацо и Елза Парини обсъждат светския живот, псевдо знаменитостите, както и някои свои колеги от Меката на хайлайфа – Холивуд.

Още в началото на вечерта между Пацо и Елза Парини започват да прехвърчат интимни искри. Стига се дотам палавата блондинка да предложи брак на заклетия ерген и да го провокира със секси подмятания. Чаровната водеща на „Поверително от NL“ побърза да хвърли бомбата, че една от жените на масата е бременна и подканя Емануела да си признае.

Сред приятелски шеги и искри шампанско, компанията се впуска в блянове за деца и семейство. Николета и Емануела веднага гласуват за повече бебета, а Пацо признава, че би искал да си има жена, която да се грижи за него, да го обича и най-вече да отмени майка му в домакинската работа. Размечтан риалити звездата от Гълъбово предлага да се ожени за някоя от дъщерите на г-жа „Искрено и лично“. „Само през трупа ми!“ – отсича Ангелова.

Провокирани от Николета Лозанова, светските бъбривци насочват острите си езици към холивудските си колеги Парис Хилтън и Денис Родман, посетили България по-рано тази година. Въпреки че и двете звезди са на върха на класации по сексапил и богатство, Кючуков не остава длъжен именно на хотелската наследница: „Много е грозна, кокалеста и няма нищо хубаво в нея.“ и допълва, обръщайки се към Николета и Емануела: „Вие двете сте много по-красиви“.

Емануела си припомня преживяванията в „Къртицата“, където се чудила как да се скрие от баскетболната легенда Денис Родман, преследвал нашенката през цялото време от престоя си. Примата на поп-фолка признава, че се развежда и минава в клуб „бивша съпруга“, но бърза да сподели с другите на масата, че иска бебе.

Скандалната Елза Парини, видимо отегчена от разнежването, хвърля бомбата: „Била съм с известни мъже и футболисти. Никой не иска да се знае, че е бил с травестит.“ Николета побърза да полюбопитства за мястото на което Елза се среща с тези мъже, като обеща да не праща папараците си там. Колоритната компания не пропусна да обсъди поп фолк певиците. Петимата откроиха Ивана и Глория като най-земни на фона на псевдо знаменитостите, които само се бутат по партита и се чудят как да попаднат под светлините на прожекторите.