7 признака, че сексът е мания

Преди да решиш да свържеш живота си с някого, разбери дали той/тя не е сексуален маниак.
1. Маниакът насочва всеки един разговор към сексуалната тема. Само да чуе думата секс и в очите му се разгаря пожар. В речника му ще дочуеш и глаголи и прилагателни, които често се използват при разгоров на тема интимност.
2. Маниакът винаги се приближава изключително близо до хората от женски пол, дори се докосва до тях.
3. Мъжете с повишена сексуалност са силно натрапчиви. Те преследват цел - колкото се може по-бързо да получат сексуално удовлетворение. Дори и ако познава жената до себе си от едва 5 минути, той откровено може да й предложи секс на пейката, в храстите...
4. Маниакът на всяка цена иска да изпита оргазъм. Ако трябва да говорим за жени, вманиачени на тема секс, то при тях може да се случи да изпитат 20-30 пъти на ден оргазъм. Тяхната цел е да преспят с възможно най-много мъже.
5. Практически сексуалните маниаци са бисексуални.
6. Маниаците често търсят слабото място на човека пред тях. Възползват се от това и едва на по-късен етап показват истинската си същност.
7. Ще срещнеш сексуалния маниак на многолюдни места. Той прави вид, че е зает с работа. Избира си жертва, приближава се до нея, иска малко справочна информация: "Може ли да мина...?". Опипва почвата, намалява напрежението у събеседника, привлича го към себе си.