Не ви достигат сили за секс – заложете на пурпурното

По-сексуалните имат поне два елемента в зелено в спалнята

Преди столетия е установено, че цветовете влияят върху душевното състояние на човека, неговото настроение и самочувствие. Мебели, стени, пердета – всички те могат да натоварят, да отпуснат или да възбудят. В отношенията с любимия ви не последна роля играе оформлението на спалнята. Преди да си купите спално бельо или да замислите ремонт, си струва да се допитате до наблюденията на специалисти и учени.
Хората, които са по-сексуални и склонни към изневяра, имат нужда от поне два елемента в зелен цвят в спалнята.
Жените, които искат да се сдобият с дете, но все не се получава, е препоръчително да сложат светлосини щори и да закачат на тях червена панделка.
Срамежливите и страхуващи се от еротични експерименти с партньора може да се „поразкършат” със спално бельо в изумруден цвят. Той стимулира фантазията и дарява със смелост.
Ако и двамата партньори се занимават с физически труд, спалното бельо трябва да е в зелено. Ако – с умствен труд, препоръчителен е светлосиният цвят.
В спалнята на хора, страдащи от затлъстяване, не трябва да има елементи в оранжево. В противен случай все ще им се дояжда преди сън.
С помощта на доминиращ тъмнозлатист цвят в спалнята, партньори, които усещат, че губят емоционалната връзка помежду си, могат да запазят отношенията си.
Не ви достигат сили за секс? Сложете на прозореца пурпурни щори, а на пода – пурпурен килим. Заложете на лампа с червен абажур. Силите ще дойдат!
В интериора на спалнята избягвайте кафявото, то ускорява процеса на стареене на организма.
За младите съпрузи е подходяща разноцветната спалня. А за двойките с дългогодишна връзка – да заложат на максимум 3 цвята в спалнята.
Виолетовият цвят идва на помощ на двойките, които са позабравили ласките.
Склонните към караници да избягват светложълтото, оранжевото и ярко червеното. Да се обкръжат с тъмносиньо и тъмножълто.