В коя твоя черта се влюбват мъжете?

В зависимост от месеца на раждане

С какво покоряваш мъжете?
Януари
Ти си толкова изискана и респектираща, че оставяш мъжете без думи. Освен това имаш изключително красиви и изразителни очи.
Февруари
Потайна мацка с невероятна усмивка, която сякаш озарява. Ти си не само предизвикателство, но и гордост за всеки мъж, успял да те спечели.
Март
Ами на теб просто ти е дадена силната способност да привличаш мъжете и да задържиш този, който си избрала. Как го правиш сигурно и най-добрият астролог никога няма да разбере. Природа!
Април
Ти си за завиждане! Най-силното ти оръжие е твоята фигура. Чудесна симетрия, апетитни форми. Дори да качиш някой и друг килограм, продължаваш да изглеждаш страшно съблазнително!
Май
Най-много омайваш с начина си на общуване. Знаеш на кой какво да кажеш, за да останеш дълго в мислите му. Много дълго!
Юни
Има някаква невинност в очите ти, дори когато се държиш предизвикателно. Освен това си дарена с висок интелект. Личи си, че нямаш място в категорията „посредствена жена“.
Юли
Толкова си сладка със своята срамежливост, че на човек му идва да те гушне и никога да не те пусне. Ти си от жените, които един мъж без грам колебание би представил на родителите си.
Август
Най-силният афродизиак за мъжете е увереността на една жена. А ти си именно такава! Дори, когато ти е нещо криво, жестовете и поведението ти отново излъчват увереност. Ако не ти се вярва, попитай хората около теб.
Септември
Ти гъделичкаш мъжките инстинкти с твоята недостъпност. Красива жена, която може да даде много. Но не и на всеки!
Октомври
Ами ти си просто по-различна жена. Реакциите, разсъжденията и вижданията ти обикновено изненадват приятно мъжете. Няма шанс да те приемат за поредната кифла. Виждат в теб една стойностна и умна дама.
Ноември
Привличаш с проницателност и силна страст! С теб е като да си играеш с огъня. Знаеш, че е опасно, но не можеш и да устоиш.
Декември
Ти освен добра, си и много искрена. Всеки мъж, на който му е писнало от лицемерни жени, ще даде мило и драго за такава като теб.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"