Тази вечер Айтос се прощава с Гого Найденов

64-годишният емблематичен глас на "Тоника" издъхна рано тази сутрин в дома си

Тленните останки на обичания от цяла България Гого Найденов ще пренощуват в Айтос, както повеляват християнските традиции, съобщава 24 часа. Тази вечер всеки от града, който иска да се прости с него, може да го направи.

Кметът Васил Едрев вече е посетил дома на Найденови и е поднесъл съболезнованията си на Ева. В този тежък момент тя разчита на подкрепата на сина си Димитър и на брат си, казаха запознати.

"През лятото преди да се разболее, често го срещах. Облякъл бермуди и тениска, с момчешки перчем. Беше изключителен талант, но до последно си остана сърдечен и земен. Нямаше ги у него звездоманията и гордостта. Разговаряше с всеки простичко и по човешки", сподели айтоският кмет.

ВИЖ ТУК НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВЕЧНИТЕ ХИТОВЕ НА ГОГО И "ТОНИКА"

Гого е положен в ковчег, който бе изпратен специално от обредния комплекс към община Бургас. Очаква се утре тялото да бъде транспортирано до Бургас.

Както БургасУтре вече съобщи 64-годишният емблематичен глас на "Тоника" издъхна рано тази сутрин в дома си. През последните години той се бореше с тежко заболяване, което го беше приковало към инвалидна количка.

Погребението ще се състои в гробищния парк на Бургас в неделя от 11 часа