Тони Димитрова: Наричаха ме гнусна и мъжемелачка

"Винаги съм казвала, че за мен няма забранени теми, защото нямам нещо скритичко, тайничко, мръсничко, което да не изкарвам на светло", казва естрадната звезда

Покрай известността си звездата на Бургас Тони Димитрова се е сблъсквала с какви ли не клевети.

„Въображението на много хора е толкова неудържимо, че освен мъжемелачка, какво ли друго не бях", признава Тони и допълва: „Имаше един отвратителен материал написан от една жена, която после ми се обади да ми се извинява. В него пишеше, колко съм била гнусна и долна, как са ме изгонили от чужбина. Страшни нелепици. Когато отида на интервю, винаги съм казвала, че за мен няма забранени теми, защото нямам нещо скритичко, тайничко, мръсничко, което да не изкарвам на светло."

Димитрова е категорична, че всъщност животът й е толкова спокоен, че чак е не скандален, а  нормален и скучен.

Та аз съм най-облечената българска певица. Винаги съм накатосана. Всички показват тяло, аз вечно се навличам. По-разсъблечена най-много да ме види някой по бански на плуването. Нито се напивам и да ходя да повръщам, не чупя, най-скандалното е, че пуша. В началото много се шашках от тези писания с простотиите за мъжете, с които ме „обвързваха" , ама как никога не улучиха, това ме е яд. После започнах да се смея с всичко това. За мен е обидно да си разказвам любовните истории и разочарования навсякъде, обидно е и за любовта. И любовите, и драмите са за нас хората, не бива да ги превръщаме в цирк и сеир. Даже раздялата трябва да я приемаш достойно", твърди изпълнителката.