Шок и ужас: Арестуваха Елза Парини на летището в Бали

Екстравагантната българка пренасяла забранени предмети

Митническите власти на Индонезия, задържаха родната знаменитост при пристигане на  летището в Бали.

Всички пристигащи на слънчевия остров и техният багаж биват проверявани щателно за внасяне на забранени вещества и продукти. При преминаването през скенер мадам Парини е била помолена да предостави паспорта си и да се отклони за подробна проверка на багажа. Младият служител отвел скандалната личност в специална стая за обиск и я помолил да отвори своя куфар.

На недоумението на родния травестит митничарят отговорил:  „Вие пренасяте забранени предмети.”  „Сигурна съм, че няма нищо незаконно в багажа ми.” Спокойно отговорила Парини. „Има, има” убедено продължил да претърсва униформеният младеж.

След като проверил щателно всяка торбичка и несесер с козметика, служителят най-накрая напипал това, което търсел. Той извадил плик за подаръци, от който палаво се подавал опакован вибратор.

- Ето това е забранено да се внася в Индонезия.

- Как така, забранено? Попитала изненадано Елза.

- Ами, забранено е, пише го в митническата ви декларация. Митничарят отваря листчето подаващо се от българския паспорт и показва надпис „...забранено внасянето на сексуални артикули.” Сега ще го задържа и трябва да го унищожа, искате ли разписка?

- Не, благодаря, отговорила Парини и побързала да напусне стаята за разпит.

Пред Bulgariautre.bg Елза Парини обясни, че вибратора е бил подарък за нейна приятелка, която е в далечният остров за да празнува рожден ден.

„Това е парадоксално, всичко в тази страна е абсурдно, взеха вибратора на летището, а по улиците на всеки ъгъл се продават какви ли не джунджурии с формата на фалос. Да не говорим, че всеки втори се издържа с продаване на тялото си. По лесно е да намериш екстази и други дизайнерски дроги отколкото място за паркиране, пълен абсурд.”

Още за впечатленията си от островът на боговете - Бали, Елза Парини ще разкаже в своя блог в портала Bugariautre.bg