Краят на "Огледален свят" вбеси зрители, bTV купи 3 сезон

Тази вечер започва "Север Юг"

Финалът на "Огледален свят" тотално вбеси зрителите. Снощи bTV излъчиха последния епизод на сериала, а аудиторията е категорична, че по-нелогичен финал не са очаквали. Почитателите на теленовелата коментират из форуми и социални мрежи, че по-претупан край не са виждали.

"Толкова мъки и страдания и няма щастлив край! Заслужаваха по-красив финал. Режисьорът е гаден!" , "Глупавото е, че никъде не дават точно какво е станало на сватбата!" , "А кой убива Фериа? Мисля, че е Левент!". Това са само част от коментарите, които избълваха зрителите в нета.

Според по-запалените фенове финалът на сезона е променен в последния момент, защото главната актриса Хазал Кая е имала ангажимент към друг филм и не е продължила договора си с този.

В социалната мрежа изтече информация за така желания трети сезон на "Огледален свят". Нетърпеливи почитатели на турските сериали вече са се свързали с bTV, само и само да разберат кога ще могат да се любуват на продължението. На запитването, дали ще излъчат новия сезон на сериала, телевизията е отговорила със следното: "Здравейте, добре разбираме, че "Огледален свят" е любим сериал за вас и много други фенове. Можем да съобщим, че вече сме закупили третия сезон на "Огледален свят". Уверяваме Ви, че наш приоритет е зрителите да имат възможността да гледат желаните от тях сериали и филми - точно по тази причина започва и "Север Юг". Когато имаме конкретни новини кога ще се завърне "Огледален свят", ще ги споделим с вас."

Докато стане ясно кога ще гледаме новите серии на филма, тази вечер от 20:00 часа зрителите ще имат възможността да проследят един от най-дългоочакваните сериали в България – "Север Юг". Звездата от "Перла" и "Забраненият плод" и любимец на женската аудитория Къванч Татлъту се завръща в ефира на bTV. Вижте една история за голяма тайна, която отдалечава двама братя един от друг, а в същото време е и единствената останала причина, която ги събира.