Арестуваха похитителят на щерката на Брендо!

Дъщерята на Брендо бе похитена на 5 март 2013 г.

Похищението на Лара Банева е било извършено от популярен в престъпния свят гангстер с цветист прякор, който преди ден е бил арестуван във Великотърновско.

Информацията обаче все още не е потвърдена от МВР, тъй като ставало дума за „строго секретна операция, която още не е приключила".

Евентуалният извършител има оправдателна присъда за отвличането на бизнесмен преди повече от десет години.

Освен похищението на Лара, той и групата му са заподозрени за отвличането на още двама души, чиито трупове и до днес не са намерени.

Дъщерята на Брендо бе похитена на 5 март 2013 г. пред дома си на столичния булевард „Александър Пушкин", когато лидерите на „Наглите" вече бяха осъдени.

Част от подчинените им, които бяха оправдани, минаха детектор на лъжата и се оказа, че не са съпричастни към похищението.

Въпреки това от МВР бяха категорични, че детето е отвлечено от професионалисти.

Лара бе причакана от трима маскирани и въоръжени мъже, които откриха стрелба по охранителя на детето и след като го раниха на две места, натъпкаха момиченцето в черен джип БМВ Х5, чиито номера впоследствие се оказаха от друг автомобил. Лара бе върната след 47 дни в плен, като бе оставена пред столичното 6 РПУ, което се намира най-близко до дома й.