Сексът мръсен ли е?

Aко се прави добре...

Може просто да сменяте облика си пред партньора, за да внесете разнообразие в отношенията си.
Мъжете имат някои фантазии, чието реализиране по време на любовната игра, им доставя върховно удоволствие.
Ученичка или студентка
Това не означава, че мъжът е педофил, просто в юношеството му, когато неговите хормони са бушували, девойките не са били на вълна да се интересуват от връстниците си. И макар момчетата да са били физически зрели, тяхното по-забавено интелектуално развитие им е попречило да успеят да съблазнят съученичките си, но желанието е останало дори в по-зряла възраст.
Учителката
Неслучайно в порнографските филми и фотосесии присъства този образ. За много мъже първото увлечение е свързано с млада учителка в училище или в пристъп на омраза мечтаят за груб секс с преподавателката.
Бизнес дама или жената-вамп
Нейната недостъпност кара мъжете да я желаят. Те в повечето случаи фантазират за груб секс с нея. Това е предизвикано от нейното отношение към мъжете и факта, че именно тя е тази, която си избира партньорите. Обладаването на такава жена е гъдел по мъжкото самочувствие.
Секретарката
Задължително присъства в сексуалните мъжки фантазии. Мъжете обожават да командват жените в работата, вкъщи и дори в секса. Често когато назначават жени на работа, не се ръководят от професионалните им качества, и макар не винаги се стига до секс с подчинената, фантазията все пак остава.
Лекарка или медицинска сестра
Едрогърда медицинска сестра може да се види във всеки стриптийз клуб. Лекарите се асоциират с болка, а мъжете искат доктор, който свързват с удоволствие. След фразата „съблечете се” би им се искало да получат нещо различно от инжекция.
Стюардесата
Спретнатите униформи с къси поли, постоянната усмивка, стройната фигура и желанието да изпълнява прищевките на пътниците кара мъжете да си фантазират, че ще им бъдат изпълнени и други желания.
Сервитьорката
В това няма нищо чудно, кой мъж би отказал да съблазни привлекателната жена с минижуп и голямо деколте. Мъжете мечтаят жената да изпълнява желанията им и да предлага нещо... А работата на сервитьорката е свързана точно с това, така че не е чудно, че фантазират, че могат да си поръчат всичко, което желаят.
Заложница
Обикновено след първоначална съпротива, жената с покорност изпълнява мъжките желания.
Ангел
По-неуверените и срамежливи мъже изразяват протеста си срещу обществените норми и правила.
И все пак изберете заедно новото си амплоа, което ще зарадва и двама ви едновременно...