Брайън Хауърд оплю жестоко ЦСКА

"Там не се спазват договорите", разкри англичанинът

Бившият халф на ЦСКА Брайън Хауърд се оплака от периода си в тима. Англичанинът дойде в началото на сезона, но само след няколко месеца се оказа ненужен. Полузащитникът сподели пред "Sky Sports News Radio", че е останал крайно разочарован от престоя си на "Армията" и че ръководството му е обещавало много, а накрая не е получавал нищо.

"Реших, че ще пробвам късмета си в чуждестранен клуб. Обещават ти целия свят, но това, което подпишеш реално няма почти никаква стойност, защото можеш да си стоиш с месеци без заплата. Мислех си, че ще е страхотна възможност да играя в отбор с огромна история в Европа. Казаха ми, че ще се борят за титлата и си помислих, че това е идеално за мен в този период на кариерата ми.

"След като отидох там обаче, се оказа, че не си взимам заплатата и има още куп проблеми извън терена. За българските играчи това е нормално, но за чужденците не е. Цялата ситуация се отразява на играта ти и накрая си казваш, че няма причина да стоиш там", каза Хауърд, който наскоро премина в тима от Чемпиъншип Бирмингам.

За повече спортни новини, четете Sportonline.bg