Тони Димитрова готви дует с Искрен Пецов

"Обичам моя Бургас, моите чудесни съграждани, всяка уличка и сграда ми е мила. И всяка морска песъчинка. Как да се преместя на друго място?", споделя певицата

Бургаската гордост Тони Димитрова подготвя нова песен. Парчето ще е в дует с Искрен Пецов. За нов албум обаче Тони призна, че й е рано, тъй като последният й "Добър вечер, добър ден" е излязъл преди 2 години, предаде в. "24 часа".

"Публиката ми пораства с мен. Надявам се и да остареем заедно. Макар да не съм любимата певица на младите хора, имам почитатели и на техните години. Не деля публиката си по възрасти, всички са ми важни, специални и скъпи, независимо на колко години са. Защото един певец го има само ако я има публиката му. Обратното е трагедия", казва изпълнителката в интервю за изданието. Тя допълва, че неугасващата обич и уважение, които таи към почитателите си и красивите текстове на песните, които изпълнява е това, което кара хората да продължават да я слушат.

"Да, за някои съм ретро и може би е така, но любовта и топлината никога не могат да станат старомодни. Не се натрапвам на никого, не правя пиарски акробатики. Явно имат нужда да ме слушат, а аз явно имам нужда да им пея. Не ги наричам "фенове"- ужасна ми е тази дума. Аз съм човек и пея на хората. Песента е обич и за да я има магията, тя трябва да е взаимна", допълва Тони.

Тя споделя, че все още има хора, които се учудват, че живее в Бургас, а не в столицата. "Обичам моя Бургас, моите чудесни съграждани, всяка уличка и сграда ми е мила. И всяка морска песъчинка. Как да се преместя на друго място?", казва тя.