Ивана вън от Пайнер

Пловдивчанката не се отчела пред продуцента си, скрила 10 бона от участия

Ивана вече официално не е част от Пайнер, пише клюки.бг. Тя бе изгонена най-брутално от компанията и то лично от нейния собственик Митко Димитров, който преди това й вдигнал луд скандал.

Причината за беса на Митьо Пайнера били пари – пари, които Ивана не му дала от няколко свои участия, а именно 10 000 лева.

„За 10 000 лева да изгони най-голямата си звезда, символа на компанията“, възмущават се бесни фенове, които не могат да проумеят постъпката на бизнесмена.

А други коментират, че това е било най-удачния начин да се отърве от застаряващата певица, за да не му се налага да продължи да харчи пари за клиповете й, като може да ги влага в далеч по-млади и апетитни звезди като Галена и Андреа например.

Каквато и да е причината за „уволнението“ на Ивана от Пайнер обаче, факт е, че ако пожелае, тя може да продължи кариерата си и без него. Но изпълнителката бе признала лично пред Сашо Диков, че май вече й е време да слезе от сцената.

Феновете на Ивана, които са хиляди в цялата страна, са неутешими, защото никога повече няма да видят любимката си на грандиозните концерти на Планета Пайнер.