Народе????

О неразумни, юроде, докога ще търпиш наглата турскочервена сган, узурпирала най-свещената институция на Третата българска държава?

Там гдето е късал ризи титанът на политическата мисъл – Петко Каравелов.

Там е трибуната от която спасителят на българските евреи Димитър Пешев е громял проявите на расизъм в прогерманското мнозинство, към което той самият принадлежи.

Там....

Там днес се разигра най-отвратителният фарс в последните 24 години. Пред него бледнеят Костинбродският фишек, клиповете на Доган от Кочан, дежурните червени провокации преди провеждането на вота.

Под ръководството на кюстендилската валкирия на червения вожд, Народното събрание прие на първо четене най-мракобесния и репресивен изборен закон от падането на член Първи насам. И по стар социалистически прийом, реферът обяви правилата на играта 15 минути преди края на мача. Все едно първото полувреме си ритал топката с крака, а по някое време след почивката ти обясняват, хайде вече играем с ръце. Ти питаш: „Ама това не е футбол?“ Те ти казват: „Абе, щом ние казваме значи е футбол! Трай и живуркай там, щото каквото и да правиш все ще дойде Костинброд.“ Всъщност те предупреждаваха, че ще влизат отзад с краката напред и преди година, ама кой да слуша. Тогава десните лидери, по признание на бившия премиер Борисов, бяха горделиви и подцениха опасността, зараждаща се в Империята на злото, намираща се на „Позитано 20“

В чиито недра човеконенавистните орки търпеливо и неуморно довършваха приготовленията за зверския комплот срещу българския народ. Макар и да разчитат на късата ни памет, добре помним кой, кой бе основният приносител на перверзния заговор между Гея и Бея. Тяхната кучка на каишка, днес кълняща се, че този път Станишев няма да загуби за 56 пореден път. Клеймяща Фидосовщината на ставане и лягане. Но монтанската правна школа е мисия на Майка Тереза в сравнение с действията на перхидролката от Хисарлъка.

Да, ама не! Този път няма да дойде Костинброд, а Видовден!