Невероятните лъжи на Чарли Шийн

Шийн упорито отказвал да гостува във вечерното шоу на Джей Лено

Чарли Шийн в миналото е инсценирал автомобилна катастрофа, за да избегне участието си във вечерното шоу на Джей Лено, а при други случаи се извинявал за липсата си с вадене на мъдреци.

Шийн упорито отказвал да гостува във вечерното шоу на Джей Лено, заради инсценирани "леки инциденти". За доказателство пред екипа на предаването актьорът дори изпращал снимки от инцидентите, съобщава БГНЕС.

"Разкажи за последното (извинение) с колата", попита Джей Лено, а Чарли Шийн просто си призна: "Просто не можах да дойда. Извинявам се".

Актьорът дори помолил шофьора на лимузината си да причини лека катастрофа и действително да излезе от пътя. "Така по пътя щеше наистина да има следи. Мисля, че дори ви изпратихме снимка от местопроизшествието", обясни той, когато най-накрая се появи при Джей Лено.

48-годишният Чарли многократно не се е появявал за участието във "Вечерното шоу на Джей Лено". Оправданието било, че бил на зъболекар.

"Вадиха ти мъдреците четири пъти, това е смешното", пошегува се Джей Лено, а актьорът отговори, че имал 16 мъдреци.

Легендарният водещ признава, че чичо Чарли от "Двама мъже и половина" е един от "любимите гости", но е бил и "отменян най-често в последния момент".