Крадецът вика: дръжте крадеца!

Неочаквано рано, около четири месеца преди изборите, вече се задейства лайномета и пропагандната машина, вещо направлявани от стари куртизанки в пиарски одежди. А както преди година, рамо до рамо с тях застанаха нови политици с до болка познати фелацио умения.

До вчера използвали вербалния си апарат за орално удовлетворение, днес те бълват разкрития и сензации, целящи да изместят по-далеч от тях прожекторите и медийното внимание.

Защото всички знаем кой пръв даде трибуна на петната и селската паплач от иначе красивия крайдунавски град. Известно е коя медия лашкаше като чували с картофи по всичките си мероприятия гнусарите, претендиращи за някаква свобода. Ама за какво друго да се борят старите клиенти на съд и прокуратура.

Сиреч, вълкът козината си мени, но престъпната природа никога.

И за да е пълна пиесата на абсурда – крадецът вика дръжте крадеца. Този, пред чиито офиси целодневно висеше не знайно от кой подарения лъскав немски автомобил на Петното и Петната, днес облъчва от ведомствените сайтове незначителната им вече аудитория. Но и да не се опръскаш с лайна като ти мирише пак не е много приятно.

А вонята вече е скандално нетърпима. И докато ние като общество мълчим оглушително скоро фекалиите ще залеят и нашия двор. В момента, в който гадовете са на барикадата е време да застанем на амбразурата

В името на Родината!