Вдовицата на Косьо Самоковеца се сдобила с шикозна яхта

Ангелинка Димитрова прекратила скромния живот

След смъртта на съпруга си Косьо Димитров - Самоковеца, Ангелинка живееше повече от скромно и избягваше да се появява на светски събития. Напоследък обаче вдовицата на претърпяла пълна метаморфоза – разкриват източници, близки до приятелския й кръг. Тя сменила стайлинга си и започнала да се облича по-модерно.

Вдовицата на Самоковеца се е сдобила с шикозна яхта, оценявана за няколко милиона евро – пише „България днес“. Парите дошли от наследството на покойния й съпруг.

За да не бие на очи пред данъчните, плавателният съд бил записан на името на чужда компания, отбелязва изданието. Така никой в държавата няма как да разбере за придобивката на Ангелинка, докато тя харчи наследството на Самоковеца.

Седмица след покупката яхтата веднага влезла в употреба. Ангелинка наела екипаж и поканила за компания близък до сърцето си мъж. Щастливата двойка отплавала на екзотично пътешествие, тръгвайки от Гърция.

След смъртта на съпруга си Косьо Димитров - Самоковеца, Ангелинка живееше повече от скромно и избягваше да се появява на светски събития. Напоследък обаче вдовицата на претърпяла пълна метаморфоза – разкриват източници, близки до приятелския й кръг. Тя е сменила стайлинга си и започнала да се облича по-модерно.