"Здравей, обичам те" в Кукления театър

Откровението ще чуем на сцената на Държавен куклен театър Стара Загора в четвъртък

На 6 февруари 2014г. от 19 часа на сцената на Държавен куклен театър Стара Загора "Здравей, обичам те" ще си кажат актрисата от Народния театър - Бойка Велкова, и младият Мистър "Минута е много" - Стефан Спасов в ролите на Джени и Джордж.
Героите в постановката по текстове на съвремения американски драматург Нийл Саймън, също както в живота, търсят, срещат, борят се за любовта, защото „Любовта е единственият безпогрешен афродизиак.
Нищо не може да възпре страстта, пламнала между двама души, които се обичат. Тогава ежедневните болежки, незарасналите рани, стихията на годините, физическата неумелост или несгодният момент губят своето значение: мъжът и жената намират начин да се любят, защото такава е съдбата им. Но любовта, подобно на късмета, идва неканена, предизвиква объркване, а при опит да бъде задържана се разсейва като мъгла. Следователно, тя е привилегия на малцина избраници и е недостижима за онези, които не са ставали жертва на стрелата й."
Представлението се игра две години на сцената на "Студио 5" на Национален дворец на културата, София. Гостувало е в повечето големи градове в България, както и в Българския културен център "Дом Витгенщайн" във Виена (м.Януари 2012г.) През м.Април 2012г. е осъществено турне в САЩ и Канада по покана на българската общност в тези страни, а в началото на лятото същата година гостуване в Българския културен център в Берлин. Турнетата през 2013г. започват с Българския културен институт в Лондон (м.Февруари 2013г.) и продължават с участие в първия Фестивал на българското изкуство в Люксембург (19 21.04.2013г.)
Спектакълът е романтична комедия, подходяща за зрители от всички възрасти.
Билети за представлението можете да резервирате на телефон 042/ 620 346 или да купите от касата на ДКТ Стара Загора.
Работно време на касата: понеделник - петък : от 09:00 до 18:00 часа и неделя от 10:00 до 12:00 часа.