Какво да подарим за Свети Валентин?

Макар че е католически празник, 14 февруари се чества с голям ентусиазъм вече години наред и в България

Свети Валентин наближава. Еуфория завладява и мало, и голямо. И пак започва мъдруването как да зарадваш любимия. Традиционалистите изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица, плюшени играчки, цветя. Мъжете прибягват и до екстравагантни бижута.

Ако обаче сте достатъчно шантав и половинката ви също, посетете някой сайтовете за безплатни обяви или он-лан пазаруване. Там ще преоткриете забавни мъжки атрибути, с които ще развеселите със сигурност секси мацката до вас.

Дамите могат да изненадат с кабелна мишка с атрактивна еротична визия компютърните маниаци. Идеална е за подарък за всеки, който ползва компютър или лаптоп. С подобна мишка няма да останете незабелязани, а и всеки път, дори и да сте сам у дома, тя ще ви напомни за еротичните мигове с нея.

Мъжката половина може да зарадва по-строгите и изискани дами с компактна, свежа и красива сгъваема кутия за бельо. При наличието й, дамата ще разтваря гардероба с удоволствие. Със сигурност е и практична, защото гаджето или съпругата ви ще подреди любимите си вещи - бикини, сутиени, шалове, кърпи и чорапи, всичко на едно място, под ръка, в шкафа или гардероба. Освен това кутията е многофункционална и подходяща за всякакви дребни предмети.

Специално за Свети Валентин е подаръка 100 причини за любов. Можете да подарите луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиръсчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви.
Виното със специално изработен етикет успешно комбинира и двата празника (Свети Валентин и Трифон Зарезан) и се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към половинката и етикет със сърца е много подходящ подарък за случая. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони.
Може би най – романтичния подарък е да кажете на любимия човек “обичам те” по много романтичен и нестандартен начин. Поръчайте кутия с формата на сърце ( или правоъгълна кутия ) с над 100 папирусчита от луксозна хартия, с “обичам те” на над 100 различни езика. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още овече от любимия човек. Това е подарък с който можете да разкриете чувствата си към другия или просто да кажете “Обичам те” за романтичен празник.

Независимо дали за първа година празнувате Свети Валентин или сте двойка от много години, то трябва да вложите голямо старание в избора на подарък. Подаръкът за Свети Валентин трябва да бъде е специално за половинката ви.