Николета върти тигана

Моделката се снимка докато пържи мекички, прави се на домакиня (снимка)

Николета Лозанова отново втрещи аудиторията като влезе в ново амплоа. Моделката заряза имиджа на светска дама и реши да се прави на перфектна домакиня.

На страницата си в Инстаграм Николетасподели снимка как домакинства в кухнята. Моделката се снимка докато пържи мекички и побърза да се похвали, че и тя умее да върти тигана не по-зле от всяка друга съпруга и домакиня.

„Николета—перфектната домакиня! Да, да!“, „Я, Николета в кухнята — да не повярваш направо!“, коментират фенове в мрежата. Според тях моделката порядъчно се е увлякла в желанието си да позира колко примерна съпруга и майка е — образ, който старателно се опитваше да избягва.

Форумци обаче твърдят, че плеймейтката държи толкова вдървено вилицата, сякаш за първи път готви. „Сигурно за първи път влиза в кухнята, а може и за последен и иска да увековечи момента“, пишат в мрежата.

Самата Николета също призна, че готвенето не й е слабост и не обича да се занимава с подобни неща. Затова и почти не влиза в иначе идеалната си кухня. Освен за някоя снимка като тази...