Колелото се върти - сега Николета дава пари на Валери!

Пловдивчанката взима по-голяма заплата от мъжа си

Дойде време, в което Николета Лозанова е по-добре платената в семейство Божинови. Футболистът Валери Божинов, който се присъедини в редиците на „Левски”, вече не е богаташче – пише „България днес”. Изданието съобщава, че заплатата му при „сините” е между 8 и 10 бона. Което е нищожна сума предвид парите, които получаваше в Западна Европа – по 100 хиляди евро месечно.
Публична тайна е, че точно заради размера на банковата му сметка той успя да сложи брачен пръстен на Николета Лозанова. На беден спортист тя нямаше и да обърне внимание, камо ли да му роди дете – коментира таблоидът.

В момента плеймейтката взима два, дори три пъти повече от половинката си. В ролята си на водеща на „Поверително от NL” тя прибира между 20 и 25 бона на месец, предава Клюки.нет. Както вървят нещата, много скоро Николета Лозанова може да дава джобни пари на мъжлето си, тъй като по доходи тя вече е глава на семейството. Ще му прави сандвичи у дома, които ще му пакетира за тренировки. Ще го вози за спортните занимания и мачове. Или пък просто ще му бие шута и ще си харчи парите на воля – пише изданието.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен