Ани Салич ще води новините на Нова тв

Ани Салич ще води централните новини на Нова телевизия, обявиха от медията.
Доскорошната звезда на bTV, която напусна в края на миналата година, ще бъде в екранна двойка с Николай Дойнов.

Партньорството им на екрана е част от новата концепция на новините на медията, която зрителите ще видят от 24 февруари. Емисията ще е с ново лого, цветове и съдържание и част от цялостната стратегия на Нова да стане номер едно в новините в телевизионния ефир и интернет, обявиха от Нова.

Точно както в bTV, Салич и партньорът й ще водят в делничните дни, а през уикендите ще има друга двойка водещи - Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

Освен в новините, четиримата водещи ще работят и по други проекти. Николай Дойнов ще продължи с репортажите си от горещите точки в света. Ани Салич става посланик на новата социално отговорна инициатива на Нова телевизия – Game Changers, която по света се управлява от фондация Reach for change. През пролетта Ани Салич ще стартира и ново телевизионно шоу в ефира. Даниела Тренчева ще продължи да прави журналистически разследвания, като напролет тя ще има и ново предаване. Христо Калоферов ще продължи да бъде част от екипа, създаващ „Темата на Нова”.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"