Скандал в екипа на "Под прикритие"!

Актьорите и продуцентите във война

Продуцентите на „Под прикритие" са вързали здраво звездите от сериала и са им отрязали възможността да заработват сами хонорари по частни партита и халтури.

Модата с участията на хитовите актьори по дискотеки тръгна миналата година и гостуванията им из клубовете в страната биеха по интерес и посещаемост в пъти тези на чалга звездите. Димитър Митовски и сие обаче решиха да секнат доходоносния бизнес на Косъма, Куката и компания, пише "Шоу".

С началото на четвъртия сезон на криминалната сага се поднови и интересът към героите в сериала, които се втурнаха по двойки и тройки из дискотеките, за да припечелват допълнително. В същото време продуцентите се възползвали от клауза в договорите на артистите, които са техни лица, и назначили импресарио, който да ги менажира. Така парите щели да минават през касата на „Камера" ООД и част от приходите да остават в нея.

На звездите това никак не им се понравило и категорично отказали да участват в схема, подобна на тази, която ръководят Митко Пайнера и останалите чалга продуценти.

В последните две седмици обаче адвокатите на „Камера" саботирали няколко „частни" изяви на актьорите. Юристите на Митовски звънели на заведенията, в които артистите трябвало да гостуват, и заплашвали собствениците със съд, проверки и искове, ако допуснат осъществяването на мероприятията.

Интересното е, че адвокатите винаги изчаквали деня на участието, за да го провалят, а не се свързвали по-рано. На въпроса защо се търси отговорност от заведението, а не от самите актьори, с които явно не са си създали нормален начин на работа, хората на Митовски отговаряли на собственици и управители: „С актьорите ние ще се оправяме, мислете му вие, ако ги пуснете в заведението си!".