"Берое" - "ЦСКА" в контрола

Очакват се над 5 000 души на стадиона в Стара Загора

„Берое“ ще посрещне състава на ЦСКА в последната си контрола от зимната подготовка за 2014 г. Двубоят ще се играе на днес, 15 февруари от 15 ч. на Градски стадион „Берое“ в Стара Загора.

Това е седмата проверка за отбора преди започване на пролетния полусезон. Досега „Берое“ победи селекциите на „Ботев“ (Гълъбово) с 3:1, „Верея“ с 5:1 и китайския  “Хангжу Грийнтаун“ също с 5:1, завърши при нулеви равенства с „Мерани“ (Мартвили, Грузия) и „Шкендия’79″ (Тетово, Македония). Единствената загуба бе с 1:0 в Поморие от „Черноморец“ (Бургас).

Входът за мача днес е свободен. На стадиона се очакват над 5000 привърженици. Преди двубоя активно-подкрепящите фенове на Берое, призоваваха всички привърженици на любимия отбор да подкрепят момчетата в контролната среща срещу ЦСКА. Преди началото на мача на входовете на стадиона ще бъдат поставени касички за дарение към Национален фенклуб Берое. Всеки доброволно може да остави определена от самия него сума, вместо вход за двубоя. Събраните средства ще се използват за хореография на предстоящия мач на 23.02.2014 г. в Ловеч с „Литекс“.

Момчетата на Петър Хубчев се завърнаха във вторник от подготвителния лагер в турския курорт Алания. Футболистите подновиха своите тренировки на тренировъчната база под Аязмото.

За контролата днес ще бъдат отворени двата южни входа, както и този при сектора за гости. Вратите ще отворят в 14 ч. Паркингът от северната страна ще бъде използван само за служебни и длъжностни лица. Други автомобили няма да бъдат допускани.