Станишев, как е в Българска турска република!?

В Пловдив пребиха единствените, които потърсиха сметка на ДПС от 25 години насам

Скандална карта се разпространява във Фейсбук! Големи части от българи са поставени под знамето на югоизточната ни съседка, в група в социалната мрежа, озаглавена Българска турска република. Участниците в групата са турци и обиждат България, чиито части са обявени за провинция на Турция. В група се споменава как турците могат да създадат новата провинция за броени часове и да превземат България.

Държавата България обаче спи, въпреки тези заплахи. Главният прокурор на държавата България също спи. При това спокойно. Нищо, че в петък депутат от етническата партия ДПС заплаши, че от тук нататък тръгва по стъпките на един осъден турски терорист у нас, зовящ за война с гяурите и по един следите на един турски политик, мечтаещ реставриране на Високата порта.

20 МЕСТА, ЗАРАДИ КОИТО СИ СТРУВА ДА ЗАБРАВИШ СТАНИШЕВ - ВИЖ ТУК

В същото време в Пловдив полицията размаза истински български момчета от София, от Стара Загора, от Пловдив, които скандираха „Долу ДПС”! Хора, които поискаха сметка пред централата на Движението! Полицията обаче ги наби. Ужасяващо е! За първи път в България някой поиска сметка от ДПС и той бе брутално пребит от българската полиция. В същия час пред джамията в София отново имаше 500 нелегални араби. Но тях никой не ги бие, полицията дори не ги проверява. Нищо, че те крадат, изнасилват, опитват се да убиват. И какво излезе – в България е по-добре да си арабски бежанец, отколкото българин!?

В същото време архитектът на кабинета Орешарски – Сергей Станишев, целува ръка, буза, въобще всичко каквото му подаде за целуване Лютви Местан на площада. За капак в петък стана ясно, че историята на България ще бъде извадена като задължителен предмет в българските училища в 10-и и 11-и клас! Така става все по-голяма вероятността един ден българчетата да знаят, че Васил Левски е бил терорист в границите на доброволно присъединилата се към Високата порта България!

После някой може ли да каже, че не сме пак под турско робство!? Или както обича да казва Станишев, отново имаме турско присъствие тук. При това какво присъствие! Толкова силно, толкова болезнено, че май в България днес не е препоръчително да си българин. А на Станишев сигурно му е добре в Българската турска република. В нея забраниха дори генералите и! Като Луков. Защото не се харесвал на ДПС. Но все пак Станишев дори не е българин, той е Дмитриевич! Така че едва ли му прави впечатление случващото се. А и да му прави, какво да стори? Нали се целува с Местан!?