Кучкова: Имам едно розовко тако`a… вибраторче

Хубавата Елена чистила къщи в Англия. С парите си напомпала бюста

Хубавата Елена Кучкова сподели най-интимните си тайни пред горещата водеща на Нова Тв Венета Райкова. В студиото на предаването стана толкова розово и "Горещо", че чак телевизорите ни се изпотиха. Новата Мис Плеймейт разказа за специалните си секси дрешки, които грижливо сгъва и пази в гардероба си. А за постоянния партньор не се срамува да изкара и секс играчки. "Имам си едно розовко тако`a… вибраторче", каза срамежливо Кучкова. Приятелят на батерии й бил подарък от бивше гадже, с което хубавицата имала сериозна връзка. Пазарджиклийката се похвали пред Венета, че последния й партньор е задоволявал всяка нейна сексуална фантазия. Супер, но това е минало. А сега добрата новина: Мъже, вие сте - Хубавата Елена е сама!

Русата водеща цял час се вайкаше и чудеше, как е възможно плеймейтката да няма гадже в момента. "Не се ли бият, не лазят ли пред вратата ти мъже?", питаше учудено Райкова.

Мис Плеймейт 2013 сподели и потресаващи истории за личния си живот. Противно на всеобщото мнение, житейския път на красавицата не е осеян с рози. И моделката е преживяла изключително болезнени и трудни моменти.

Самата Елена признава, че е била жертва физическо посегателство от свое бивше гадже. Веднъж дори мъжът просто я срещнал на улицата, нападнал я и я отвлякъл от пътя. Последвали дни на жесток тормоз и насилие, но Елена издържала. Терорът я е принудил да избяга в Англия, без дори майка й да знае! "Чистих по 3 къщи на ден, а вечерта и един офис", сподели плеймейтката. С парите от работата пазарджиклийката напомпала бюста си. Въпреки трудния си начин на живот се борела, за да се скрие от човека, който й посегнал.  По време на интервюто Елена Кучкова се разплака, докато си спомняше за болезнените си преживявания. И въпреки че кошмарът е останал в миналото, тя още помни ада, през който е преминала.