"Февруари - Месец на Веси"- помогнете и вие!

Благотворителен концерт на ансамбъл "Загорче" в подкрепа на Веси

Концертът ще се проведе на 27.02.2014г. (четвъртък) от 19.00ч. в Държавна опера Стара Загора.
Веселина Господинова е на 16 години. Още в кърмаческа възраст е установена Хипоплазия на макулата и непълна атрофия на зрителния нерв. Към момента Веси не вижда с лявото око, а с дясното - само от много близко. След проведени лечения в две клиники, зрението на Веси се подобрява от 6% на 30% , като окото продължава да реагира на лечение. За да продължи подобрението и да се стабилизира, е нужно провеждането на няколко курса за стимулиране на очния нерв, разходите на всеки от които възлизат на 3000лв. Сумата е непосилна за семейството, а опитите за помощ от Фонда за лечение в чужбина остават без резултат.
За да подкрепят Веси и нейното семейство, децата от ансамбъл „Загорче" ще изнесат благотворителен концерт, който ще се проведе на 27.02.2014г. от 19.00ч. в Държавна опера Стара Загора.

Входът е с покани на стойност 6 лв.
По време на концерта, във фоайето на Операта, ще има и благотворителен базар на ръчно изработени предмети и украшения.
Покани можете да получите в офиса на Обществен дарителски фонд – Стара Загора, ул.„Граф Николай Игнатиев" 14, тел.: 042/ 602-155. От там могат да се получат и предметите, за които се наддава в благотворителния онлайн търг, който се организира от фейсбук групата „Моята Стара Загора".
Освен чрез посещение на концерта и участие в търга, можете да подкрепите Веси чрез превод на средства по сметката на ОДФ – Стара Загора.
Обществен дарителски фонд - Стара Загора ПИБ - гр.Стара Загора
IBAN: BG29FINV915053BGN0DJ4C
BIC: FINVBGSF
Набирателна сметка спец.предназначение – в полза на Веселина Георгиева

Организатори на дарителската кампания „ФЕВРУАРИ -Месец на Веси" са: СНЦ "Моята еОбщина", ансамбъл „Загорче",Обществен дарителски фонд – Стара Загора, Държавна опера Стара Загора. С подкрепата на Община Стара Загора.