Свалят „Комисията Павлов” от ефир

Причината за решението е неясно

Вечерното забавно предаване „Комисията Павлов” ще бъде свалено от екран. Това става ясно от пост на водещия Димитър Павлов в социалната мрежа Facebook. 

Известният журналист посочва още: „Благодаря на всички имали нещо общо с "Комисията Павлов" през тези 3 години и нещо. Заедно правихме един наистина добър продукт, с потенциал за развитие, който лично аз смятам, за най-доброто си професионално достижение. Благодаря и на продуцентите, че се довериха и ни оставиха”.

Роденият на 30 декември 1977 г. Павлов ще продължи да води сутрешния блок по радио „Меджик ФМ”. Той е известен с чувството си за хумор.

Една от последните жертви беше Росен Петров и демонстративното му присъединяване към една от новоучредените политически партии. В традиционния си стил водещият прочете „импровизирана декларация”:

"От днес, от тази минута, аз наистина приемам част от "България без амбразура", тъй като това отговаря на моите граждански виждания за свобода на словото и патриотизъм.

Зове ме кръвта на двамата ми прадядовци, пъпната връв на баща ми, както и плацентата на бъдещите ми деца. Отивам там, за да се боря за национално съединение и помирение. 

Бих изпълнил докрай договора си с ТВ7, тъй като ТВ7 ми е дала много, а аз съм ѝ дал няколко години от живота си, половин черен дроб, дясна носна преграда, четврът носна лигавица и малко далак. За да видите, че съм сериозен, дарявам и своя джедайски меч, на публиката разбира се, и се заклевам да ѝ служа до гроб. Бог е с нас. Както са казали някога офицерите: "Да живее майка България!"