Виктор Калев напуска Шоуто на Слави?

Виктор Калев е поредната звезда, която напуска "Шоуто на Слави", твърди столичен вестник. След като преди няколко месеца си бе взел отпуск заради тежка депресия и мистериозно изчезна от екрана, сега комикът категорично обявил намерението си завинаги да се раздели с екипа. 

Виктор обяснил на колегите си, че се чувства сринат и няма никаква енергия да продължи да се превъплъщава в комедийните образи в шоуто. Лекари му поставили диагноза "натрупана психическа и физическа преумора" и му казали, че ако не си вземе спешна почивка, просто ще рухне. Калев работеше неотлъчно в екипа на Слави Трифонов години наред, но напоследък му дойде в повече, казват приятелите му.

Последните изяви на актьора бяха на новогодишното издание на шоуто на 31 декември 2013 г. Оттогава насам Калев не се е появявал, а на негово място неуспешно се правеха опити да бъде наложен Тодор Башиянов от „Шоуто на Канала“. Комикът обаче така и не успя да впечатли в пробния период, който му беше даден. На няколко пъти скечовете му даже бяха прекратявани от Слави или направо изрязвани от записа на предаването.