Гадже на бургаски футболист взе акъла на германците

Ямболската плеймейтка е първата българска участничка в престижен немски конкурс

Българската плеймейтка Благовеста Бонбонова направи фурор със своя фотосесия в немския вариант на мъжкото списание. Гаджето на бургаския футболист Пламен Димов стана момиче на месеца и е първата българка, поканена за участие в престижен конкурс за сексапил в Германия.

„Не търся медийно внимание. Дори бях спряла да се снимам от известно време. И изведнъж постигам такъв успех със снимките в Германия. Явно такава ми е съдбата”, заяви пред bTV Бонбонова.

Бонбонова сподели, че връзките й с футболисти са чиста случайност. „Последните ми две сериозни връзки наистина са с футболисти. С Пламен сме заедно от доста време. Имаме сериозни намерения. Добра домакиня съм и се грижа за него. Той обаче е доста ревнив и не ми дава да работя”, каза Бонбонова.

Ямболската плеймейтка опроверга слуховете, че танцува на пилон и се интересува единствено от богати мъже и скъпи дрехи. „Никога не съм била стриптизьорка. Аз съм много срамежлива и не мога да се събличам пред мъжете в клубовете”, сподели корицата на редица мъжки списания.