Най-странните въпроси, чиито отговори търсим в Yahoo

КАК ДА ИЗКЛЮЧА CAPS LOCK? МОЛЯ ПОМОЩ!!!

Популярността на интернет води със себе си и много необикновени проблеми и истории. Добър пример за това е форумът на Yahoo, в който потребителите на компанията могат да задават всякакви въпроси без почти никакви ограничения.
Резултатът... Въпроси, за които понякога дори не можем да си представим, че биха съществували. Онлайн изданието Mashable е направило селекция на подобни питания, но тя далеч не е изчерпателна.
Има специален блог, който подбира и запазва странните въпроси на хората. Езикът в него обаче често се използва неприличен език, за това е хубаво неговите посетители да имат едно наум. Следващата кратка селекция се съсредоточава върху "необикновеността" на въпросите. Те са мечтата на класическия интернет трол.
"Как да накарам YouTube да дойдат да ме снимат? Обаждам се на YouTube по цял ден да дойдат да ме снимат, но никой не отговаря. Как другите хора имат клипове там?"
"Може ли човек да има профили във Facebook и Twitter едновременно?"
"Преди време си качих снимка във Facebook и имах приличен брой "харесвания" на нея. След това я направих профилна снимка, но започна с нула "харесвания". Някой знае ли как може да я сменя и да имам същия брой "харесвания"? спешно, моля помощ"
"Как да си запомня паролата за Twitter?"
"Исках да видя дали компютърът ми може да прочете кредитната ми карта и я сложих в CD-то и се заклещи. Някой знае ли как да я извадя? Пробвах с клечки за зъби, но ги загубих. Освен това устройството сега издава смешни звуци. Помощ???"
"КАК ДА ИЗКЛЮЧА CAPS LOCK? ВЧЕРА БЕЗ ДА ИСКАМ ГО ВКЛЮЧИХ И НЕ ЗНАМ КАК ДА ГО ИЗКЛЮЧА. ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ СА ЯДОСАНИ, ЗАЩОТО МИСЛЯТ, ЧЕ ИМ КРЕЩЯ И ТОЗИ ПРОБЛЕМ БУКВАЛНО РУШИ ЖИВОТА МИ, КАРИЕРАТА МИ И СЕМЕЙСТВОТО МИ. ИСКАМ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ, МОЛЯ ПОМОЩ!!!"

"Без да искам махнах много близка моя приятелка от списъка си във Facebook. Какво да правя? Има ли начин отново да съм й приятел, без да й пращам молба? Facebook е толкова глупав. Ако без да искаш натиснеш бутона Unfriend трябва да те пита дали си сигурен в решението си. Пратих й съобщение, че съжалявам, и че искам отново да приеме приятелството ми".
"Може ли видео игрите да ми отхапят ушите докато нося слушалки, докато ги играя? Една моя приятелка, ми каза, че ухото и е било захапано, докато е играла в MMORPG игра докато е носила слушалките си. Видях й ушите, едното е като захапано и подуто."
"Защо като пиша на момичета във Facebook, те не ми отговарят? Влизам във Facebook всеки ден и пиша на момичетата. Те не ме познават, но аз искам да сме приятели. Всеки път като им пиша, че не ми отговарят. Искам да знам какво да направя, за да ми отговарят? П.С. Не съм грозен."
"Искам да се махна от Twitter. Изглежда, че няма начин да отменя "абонамента" си. Как се прави?"
"Как мога да си направя монитора на компютъра като огледало? Знае ли някой дали е възможно да се използва фон, който практически да направи монитора ми огледало? Сканирах огледало, но не стана."
"Как да си направя акаунт в Yahoo Answers? Не знам как :("
"Ако кача повече файлове на моя Mac Book Air той ще стане ли по-тежък?"
"Момичетата играят ли видео игри? Знам, че звучи глупаво, но не съм виждал или чувал момиче да играе на видео игри. Заради половото неравенство в гейминг индустрията ли е? Няма много игри с жена в главната роля, аз знам само Bayonetta и Lollipop Chainsaw, които са насочени към мъже геймъри, защото имат много фенове. Вярно ли е, че момичетата геймъри са грозни и дебели? Какви игри играят? Или всеки сам избира?"
"Това ли е обобщеният въпрос от всички Yahoo! Answers питания? Разработил съм компютърна програма, която обобщава всички въпроси в Yahoo Answers и създава общ въпрос от всички тях. Ето го и него: "Вярват ли атеистите, че аз съм Водолей с изгряваща Дева, която може да е бременна след секс без защита и ще нарека моето бебе Джуъл, Шампанско или Роуз и имам 10 от 10 за красота? Или просто да се самоубия? - Смятате ли, че моята програма е точна?"
"Ако родителите на Батман са мъртви, как е бил роден той? Няма логика. Как мъртви родители имат деца? Помислили ли са сценаристите добре?"
"Защо хората в този сайт са толкова ужасни? Винаги има някой, който мисли, че знае повече от целия свят и се държи лишо. Само аз ли смятам така?"