Валери кръшкал на бременните си жени

Футболистът „вкарвал голове“ в чужди врати като за световно

Валери Божинов не е мъж за една жена, а още по-малко – мъж за бременна жена. По време и на двете бременности на любимите до себе си, футболистът е „вкарвал голове“ в чужди врати като за световно първенство. Божинов е изневерявал нонстоп както на Николета, така и на Алисия, докато са били бременни, предаде HotArena.net .

„Тогава нагонът му беше най-голям. Освен че сексът с бременна жена не е от най-забавните, и при двете трябваше да се внимава с любовните игри. Затова Валери трябваше да стои на сухо известно време, а той не е от търпеливите“, разказва негов авер.

 

Неслучайно и на снимките по-горе, където Алисия и Николета са бременни, Валери все в друга посока гледа.

Нещо повече – оказва се, че именно това била една от причините Лозанова да го зареже преди няколко месеца. Едва наскоро плеймейтката научила за похожденията му точно в най-важния момент във връзката им – когато била бременна. Заварката станала, докато НиЛо била в България, а Валери урежда ангажиментите си в Португалия. Едва сега обаче Николета узнава какви ги е вършил Божинов и това е причината за скарването им.

С Алисия обаче е бил още по-брутален. Докато певицата е бременна, той й кръшкал на лягане и на ставане, участвал в тройки и редовно си устройвали оргии по време на лагерите.