Яни Пехливанов в игра през април

През време на почивката си той ще бъде подложен на специални рехабилитационни процедури, които ще оптимизират неговото възстановяване

Централният защитник на Черноморец Яни Пехливанов се размина с тежка контузия. По време на последния шампионатен мач на Черноморец срещу ЦСКА на Лазур, футболистът бе заменен принудително още в 32-та минута, като първоначално съмненията бяха за скъсани кръстни връзки на коляното. За щастие на бранителя и спортно-техническия щаб на акулите, ядрено-магнитния резонанс показа, че става дума само за частично разкъсване на връзките, което не изисква оперативна намеса. По този начин Пехливанов ще почива няколко седмици, след което започва отново тренировки.

През време на почивката си той ще бъде подложен на специални рехабилитационни процедури, които ще оптимизират неговото възстановяване. Очаква се играчът да бъде готов за пълни натоварвания в края на следващия месец и през април да се завърне в игра. Дотогава старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров ще ползва останалите футболисти от защитната формация на тима.