Вики проходи - борбата за живота й продължава!

Благотворителен базар с мартенички в подкрепа на малкото ангелче в Пловдив

Малката Вики от Пловдив направи своите първи самостоятелни стъпки преди броени дни. Сега е време пък ние да продължим да правим своите, за да помогнем на ангелчето да оздравее! 

Виктория е на 1 годинка от Пловдив. Тя страда от рядкото заболяване Глиом на хиазма оптика, има тумор в главичката. Детето все още има нужда от Вашата помощ, тъй като лечението, което ще се проведе в Германия, ще продължи доста дълго. Кампанията продължава, докато Вики не се излекува напълно. Съвсем скоро семейството започва същинската част от борбата за живот на малкото ангелче!

Поредната благотворителна акция за Вики е Мартенски базар в Пловдив. Ще има специална масичка, на която всеки участник в базара, по желание, ще дари изделия, като всички неща ще се продават за детето. На място ще откриете много ръчноизработени мартенички, подаръци за любимите хора, също и шарени работилнички за деца и възрастни.

Заповядайте в МОЛ Галерия Пловдив, в изложбената зала на етаж 2 (зад стената за катерене). Начало на базара е днес и ще продължи до 2 март от 11:00  до 20:00 часа.

За повече информация ВИЖТЕ ТУК!
Да помогнем на Вики да оздравее!
Банкова сметка за набиране на средства: 
Societe Generale Експресбанк 
BIC Code: TTBBBG22
IBAN: BG35TTBB94001525767173
Титуляр: Даниела Красимирова Христова