Ангели помагат на болната Вики (СНИМКИ)

Събират пари за детето с тумор в главичката

Принцеси се включиха в благотворително ревю в помощ на болната Вики. Малки красавици дефилираха с приказни рокли пред очите на пловдивчани в My Cafe and Bar - на главната улица срещу Драматичния театър.

През целия ден всички посетители ще имат възможност да закупят от изложените авторски творения на приятели, както и моделите от ревюто на базара в кафето. Събраните средства ще бъдат за лечението на Виктория.

Базарът ще завърши с DJ Party от 20:00 с участието Dan-Ni и Momchil Shishkov. Те ще добавят музика и танци. Всички събрани средства ще бъдат за каузата, така че нека съчетаем полезното с приятното - да се позабавляваме заедно и по този начин да помогнем, както с пари, така и с позитивна енергия, споделиха приятели.

Днес и утре в МОЛ Галерия се организира поредната акция в помощ на болното дете. Подготвени са играчки, бижута, аксесоари, козметика на символични цени.

Виктория е на 1 годинка от Пловдив. Тя страда от рядкото заболяване Глиом на хиазма оптика, има тумор в главичката. За детето е необходима спешна помощ в чужбина, за да оздравее и да продължи да радва родителите си. Лечението в Германия струва 113 хиляди евро, които семейството няма как да осигури само.

Банкова сметка за набиране на средства:
Societe Generale Експресбанк
BIC Code: TTBBBG22
IBAN: BG35TTBB94001525767173
Титуляр: Даниела Красимирова Христова (майка на детето).