Пак чакаме края на света!

Поредният апокалипсис идва в края на годината

Поредното предупреждение от експертите на НАСА за предстоящ Апокалипсис разбуни духовете по целия свят. Учени предричат, че това ще се случи до края на годината. 

Животът на Земята е в опасност, алармира руското издание Planeta.moy.su. Този интернет портал се позовава на експерти от Американската космическа агенция НАСА. Те твърдят, че планетата ще бъде унищожена от гигантски облаци от космически прах, насочен към Земята. Именно те ще съсипят не само планетата ни, но и цялата Слънчева система. Апокалипсисът ще започне с ужасяващи наводнения. Според водещият климатолог Джейм Хенсен, водещ специалист към Института за космически изследвания „Годард” към Американската космическа агенция НАСА, през 2016 г. оцелялото човечество на Земята ще бъде унищожено от потопи, причинени от разтопяването на ледниците. Това ще повиши нивото на Световния океан и ще залее огромни територии от планетата ни.

Един от най-големите пророци на всички времена в света – Нострадамус, също е предсказал настъпването на Апокалипсис в близкото ни бъдеще. Той е пророкувал, че през 2018 г. на Земята ще започне ядрена война. Само три години по-късно планетата ни ще промени своето магнитно поле, а това ще причини мощна космическа радиация. Всичко това ще унищожи живота на планетата ни.