Мая Манолова се развихри в Кюстендил! Раздаде над 700 мартеници

Над 700 мартенички по повод 1-и март раздадоха за часове в Кюстендил заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова и младежи от БСП

Те зарадваха малки и големи с ръчно изработения символ на празника – традиционните Пижо и Пенда, гривни с мъниста против уроки, а за най-малките – любими животни, съобщиха от пресцентъра на БСП.

С пожелания за здраве и късмет, да бъдат весели и засмени, бели и червени през цялата година, това е жест на уважение, както и за настроение, според помощниците на Баба Марта.

"Идеята е страхотна. Ще се окаже, че събрахме повече мартеници, отколкото раздадохме. Всички хора бяха усмихнати и те ни подариха мартенички. Получиха се едни приятелски разговори, най-вече за празниците", коментира с усмивка Манолова.

В последния ден от седмицата за прошка Мая Манолова ще поиска такава от най-близките си хора, както и от всички кюстендилци. "Ако съм ги разочаровала през миналата година, ако нещо не съм направила достатъчно добре или ако още нещо не се е случило, а има такива неща. От сърце моля да ми простят. Ще продължа да изпълнявам ангажиментите си хората да живеят по-добре. От сърце пожелавам на всички да си простим взаимно, да вървим напред с повече самочувствие и настроение към по-добро бъдеще", заяви още заместник-председателят на Народното събрание.