Наргиле парти - още един кеф в White Bar

Дичо ще забавлява дамите в деня на жената

White Bar предлага ново удоволствие за пловдивчани – наргиле парти. Четвъртък вечер ще е посветена на любителите на водната лула.

Домакините са предвидили всяка седмица да гостуват различни диджей, а за да е пълна картината – знойни красавици ще кършат снаги и ще пълнят душите Ви.

Пушенето на наргиле е култура, майсторство и несравнимо удоволствие тогава, когато е приготвено, запалено и поднесено от този, който знае как се прави професионално, традиционно и правилно. White Bar на хотел " Лайпциг" е най-подходящото място да опитате истинския вкус на наргилето. То не е като цигарата – забързано, употребено и смачкано, а изисква време и старание, като се отплаща със създаване на определено настроение, една притворена свързаност между хората. Водната лула може да направи за вас много неща, стига да му помогнете.

Не пропускайте да бъдете част от партито всеки четвъртък и да се насладите на страхотните вкусове на наргилето.

А за 8 март поп певецът Дичо ще се погрижи за доброто настроение на гостите на заведението. Сигурно е, че с изпълнението на незабравимото парче "Две следи" той ще накара всяка една дама да се почувства специална на празника на жената.