Разберете, ако симулира в леглото!

10 факта, които няма как да ви заблудят

Някои мадами са много добри актриси и ни заблуждават, но си има начин да ги хванем в крачка. А защо ли? Защото никой не обича да го лъжат. Особено в кревата.

Затова със завиден хъс се топнахме в интернет да видим какви точно са признаците и знаците, че тя симулира. Мненията все пак са на мъже, които не само са правили секс, но и имат завидни наблюдения по темата за женския оргазъм. Четем и попиваме.

Дишането
Забележете дишането ѝ. Оргазмите са много интензивна дейност, така че е почти невъзможно жената да запази обичайното си дишане. Така че, ако мадамата си диша нормално, то най-вероятно изобщо не стига до оргазъм.

Броят
Забележете колко оргазма получава тя. Многобройните оргазми не са нещо невъзможно, дори са си желателни, но трудно се постигат. А и ако правите секс не за първи път и знаете, че обичайно тя стига до оргазъм „веднъж на високосна“, а сега ѝ се случва доста по-често, може да е доста съмнително.

Колко време ѝ трябва след това
Имаме предвид, че оргазмите са доста изтощителни и отнемат от енергията на жената. Така че, ако веднага след секс, тя просто стане и отиде да си върши обичайните неща без капка умора, значи като нищо се е преструвала.

Колко дълго
Колко време продължава оргазмът ѝ. По принцип той трае няколко секунди, така че ако тя твърди, че я държи минути или повече, значи лъже.

Играе ли
Винаги си личи, когато някой се преструва. Не само в секса. Защото се опитва да накара нещата да изглеждат по-реални, отколкото са. Затова има и голям риск да преиграва.

Контракции
Когато жената получава оргазъм, мускулите на вагината се свиват, дори и тя да не е много силна или тренирана. Така че това можете да го усетите физически.

Температура
По време на оргазъм и непосредствено след това температурата се покачва, някои жени се изчервяват, най-вече по бузите.

Пот
По време на секс и особено в момента на върховно удоволствие, мускулите работят ускорено, дишането е учестено и е нормално и двамата да се потите. Ако паднете потни и като покосени след акта, то най-вероятно и тя е стигнала до оргазъм.

Устните
Те са много издайнически. Обикновено жените, докато получават оргазъм прехапват устни (от удоволствие, за да не викат и т.н.), затова устните им се зачервяват и дори често се подуват. И ако я целунете веднага след това, ще разберете дали се е преструвала или не.

Очите
Друг важен знак са разширените зеници. Е, ако е тъмно, няма шанс да видите дали зениците ѝ са се разширили, а и трябва да знаете как изглеждат очите ѝ по принцип.

Това е, момчета, следващия път, когато решите да се развихрите с мадама между чаршафите, на масата, в кухнята или където и да е, можете да проверите дали тя симулира или вие наистина я докарвате до оргазъм.

източник: div.bg