20-те най-абсурдни секс закони

На никого не му става ясно защо изобщо са били приети и въведени в действие, но повечето от тях са си реални и към днешна дата. Това, което можем да кажем е, че трябва да се радваме, че не живеем на някое от въпросните места.

1. Има мъже в Гуам (островна държава в Тихия океан), чиято работа е да обикалят страната и да дефлорират девствени момичета, които пък им плащат за услугата. Причината за тази важна служба е, че законите в Гуам забраняват на девствените момичета да се омъжват.

2. Повечето страни от Близкия Изток споделят следния ислямски закон: След като си правил секс с агне, е смъртен грях да ядеш месото му.

3. В Ливан е напълно законно мъжете да правят секс с животни, но животните трябва да бъдат от женски пол. Ако ливанец се забавлява с мъжко животно и го хванат, той може да бъде осъден на смърт.

4. В САЩ е незаконно да използваш за секс животни от застрашен вид, с изключение на насекоми! Да живеят инсектофилите! Явно имат лоби в Парламента.

5. В Бахрейн, мъжете-гинеколози могат да преглеждат гениталните органи на пациентките си, но нямат право да ги поглеждат. Могат да използват само огледално отражение.

6. В Хонг Конг измамената от съпруга си жена има право да убие блудника, но може да го направи само с голи ръце. От друга страна може да убие любовницата му, както си пожелае.

7. В Санта Круз, Боливия е забранено мъж да прави секс с жена и дъщеря ѝ едновременно.

8. В щата Вашингтон (САЩ) е забранено на мъж да прави секс с девственица. Изключение прави първата им брачна нощ.

9. В град Кали, Колумбия жените могат да правят секс само и единствено със законните си половинки. Първата брачна нощ се разиграва пред очите на майката на булката, която е нещо като свидетел на отнемането на девствеността.

10. В градчето Тремонтън, щата Юта (САЩ) сексът в линейка е абсолютно забранен.

11. В градчето Ромбох, щата Вирджиния (САЩ) са забранени всякакви сексуални актове и действия на светло. Може, но само при загасени лампи.

12. В Невада (САЩ) сексът без презерватив е абсолютно забранен.

13. В повечето американски щати е незаконно ерекцията на мъжа да се вижда през дрехите му.

14. В град Александрия, щата Минесота е забранено на мъжете да правят секс с жените си, ако имат лош дъх и миришат на риба, чесън или лук.

15. Отново в Минесота е забранен сексът с жива риба!

16. На мюсюлманите им е забранено да гледат гениталиите на труповете. Дори погребалните агенти нямат това право.

17. В град Нюкасъл, щата Уайоминг сексът в хладилна камера, намираща се в хранителен магазин, е абсолютно забранен.

18. В Индонезия мастурбацията се наказва със смърт чрез обезглавяване.

19. В хотелските стаи в град Сиукс Фолс, Южна Дакота (САЩ) е забранено да се прави секс на пода. На който му се иска, трябва да използва кревата.

20. В Масачузетс (САЩ) е забранено на жените да правят секс с родео ездач, в присъствието на конете.