Най-популярният туит вече има и Симпсън версия!

Вижте забавния поглед на Мат Грьонинг върху фотоса на холивудските звезди

Най-популярният туит тази седмица стана толкова популярен, че дори вече има свои „Симпсън” и „Лего” версия. Това съобщи „Дейли Мейл”.

Разбира се, става дума за снимката от телефона на Елъл Дедженерис, водещата на тазгодишната церемония по раздаване на награди „Оскар”, в която тя събра куп звезди до себе си в опит да постави нов рекорд по ретуитване.

Почти сме сигурни, че е успяла!

Фотосът, направен от Брадли Купър, включва освен него Дженифър Лоурънс, Мерил Стрийп, Чанинг Тейтъм, Джулия Робъртс, Джаред Лето, Кевин Спейси, Брат Пит, Анджелина Джоли, Лупита Нионго и нейния брат. И Елъл Дедженерис, разбира се! Качвайки снимката в Туитър, тя написа: „Ако само ръката на Брадли беше по-дълга…”.

Създателят на култовата комедия „Семейство Симпсън” Мат Грьонинг почти веднага отговори с анимационна версия на забавния фотос, добавяйки към него и самия Холмър, буквално изритан от кадъра. Сериалът е известен с това, че често включва в сериите си забавни рисувани версии на популярни личности.

В туита си 60-годишният аниматор казва, че е нарисувал „грозната страна на „Оскар” снимката” и призовава: „Да счупим Туитър отново!”.

Много хора вече оцениха официално хумора на Грьонинг, включително носителят на статуетка за поддържаща мъжка роля Джаред Лето, който също постна туит по темата.

Междувременно със своя версия излязоха и от компанията за детски конструктори „Лего”, която също не отстъпва по своята оригиналност. Специално за церемонията производителят беше сътворил свои варианти на постерите на 9-те номинирани за най-голямата награда филми.