Най-после дадоха бакшиша на доставчика на пица от Оскарите! (ВИДЕО)

Елън Дедженерис покани момчето в своето шоу

Телевизионната звезда и водещ на тазгодишните награди "Оскар" Елън Дедженерис отново разсмя зрителите си. Тя покани в шоуто си като свой гост не кого да е, а... момчето за пица от церемонията!

"Кой иска пица?", питаше Елън холивудските звезди, обикаляйки между седалките на "Долби Тиатър" и всички си мислеха, че се шегува - нали това й е работата като водещ-комик. А след поредната раздадена награда тя излезе на сцената и най-невъзмутимо заяви: "Познайте какво - пицата е тук!". След което се втурна да я раздава и да събира пари от актьорите, за да я плати.

Всички се посмяха, похапнаха... а момчето, което достави пицата, се върна към ежедневната си работа.

Оказа се, че импровизацията на Елън е хванала и него неподготвен. Докато повечето хора си мислят, че номерът с доставката е бил рекламен трик, то според водещата той не е нищо повече от спонтанна хрумка.

"Хрумна ни тази странна идея да си поръчаме пица и решихме да го направим от най-близкото възможно място", разказва тя в предаването си. Мястото, където Едгар (това е името на момчето) работи, всъщност е семеен бизнес, в който участва цялото му семейство.

Той не е имал ни най-малка представа, че ще трябва да излиза на сцената онази вечер, докато Дедженерис не го е дръпнала за ръка, казвайки "Просто ме последвай!"

"И тогава се озовахме на сцената!", разказва той, смеейки се.

Вижте пълното интервю във видеото, което от няколко дни се върти из мрежата за видеосподеляне YouTube: