Рапарът Тупак „възкръсна“

Непознатият мъж, забелязан на мач на Boston Celtics, наистина прилича убийствено на певеца

Вероятно всички сме запознати с личността на американския рапър Тупак Шакур (с рождено име Лесан Круукс). На 25 години през есента на 1996 г. той намира смъртта си, когато е застрелян многократно в престрелка в Лас Вегас. Въпреки че умира млад, изпълнителят може да се похвали с 75 млн. продадени албума по целия свят и огромна фенбаза.

Която за добро или лошо продължава да вярва, че любимецът им е жив. Поредното доказателство се появи вчера в интернет под формата на клип и снимки от мача на баскетболния отбор на „Бостън Селтикс“. Кадрите заснеха фен, който прилича по невероятен начин на покойния рапър.

Непознатият мъж наистина прилича убийствено на певеца, дал живот на хитове като Dear Mama и Changes. Главата му е обръсната до кожа, носи бяло сако, черна фланелка и кърпа. Новината за възкресението обиколи мигновено социалната мрежа Twitter.

Местният „Бостън Магазин“ обяснява, че двойникът се появява доста често в залата на местния „Селстикс“. За първи път обаче той предизвиква такава реакция. Повече за нея може да видите във видеото: