Фотосесия - подарък за любимата жена

Бургас Лайф

08-03-2014, 09:51

Автор:

Елица Велчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

8 март назад във времето

Бургазлия изненадва жена с 300 рози

Артистична фотографска сесия може да зарадва дамата на сърцето ви повече отколкото традиционните подаръци за 8 март – парфюм, цвете или ваучер за спа процедури. Предложението е на две момичета от Бургас , който от известно време доставят радост на жените от морския град с проекта си “По-красива“.
В рамките на един час Мара Радева и Петя Даскалова превръщат от всяка жена истинска принцеса, като осигуряват гримьор, фризьор и фотограф. Цената е почти символична, а незабравимото преживяване и снимките са спомен за цял живот.
“Намираме всяка дама за красива, а тук е мястото тя да си повярва. Първо идват експертите по грим и прическа, след това е ред на снимките“, разказват Мара и Петя, които от години се занимават с фотография. Дамите влизат в салона със своя идея за визията си , но много често тя може да се промени. Не са редки случаите когато се решават и напълно се оставят в ръцете на гримьора и коафьора .
“Идеята, че са обгрижвани им действа много тонизиращо и след това кадрите стават от първия път. Фотосесиите са истински празник и за майките и за дъщерите , които участват в проекта“, казват момичетата и приканват днес мъжете да бъдат по- изобретателни и да подарят един час истинска разкрасителна терапия за своите половинки.